Welcome to Een reis rond de wereld

Travel now and work later

Hoofdmenu

Translate to any language, choose your language here above..Reisverhalen
Wereldreis op datum:
2009

Wereldreis per land:
Favoriete links


Terugblik op.. (pdf)


De camperbouw en de dagelijkse bezigheden


Info & materialen


  
4 juli 2013

Om half negen is iedereen wakker en staan we op. Even wat rommelig, want het bed moet weer omgebouwd worden tot zithoek, dus weer alle spullen van voor naar achter op het vaste bed. Iedereen zich aankleden en wassen. Ondertussen het water koken voor de thee, afbakbroodjes in de oven en de tafel dekken. Heerlijk op ons gemak ontbeten, de afwas gedaan, nog een nieuwe pot thee gezet voor onderweg, even met zijn allen naar het toilet in het toiletgebouw, zorgen dat alles weer vast ligt, de tank weer volgooien met diesel en uiteindelijk rond half elf weer vertrokken richting Hamburg.
Ondertussen dat Ad de kilometers maakte, heeft Susan voor de inwendige mens gezorgd. Lekker thee, broodjes knackworst, knackebrood met kaas of met pate. We kwamen niks te kort.


Na 345km vlak voor we Denemarken in gingen bij Flensburg om een uur nog even de tank volgegooid met diesel en ondertussen weer een verse pot thee gezet. Meteen verder gereden en pas weer gestopt vlak voorbij Kolding om nog even wat boodschappen te doen. 

We stonden geparkeerd naast een hamburgertentje en natuurlijk wilden de heren wel een lekkere deense hamburger proberen. Het bestellen ging niet al te gemakkelijk, want het meisje achter de balie sprak geen woord engels en bleef in het deens haar vraag stellen, die wij dus absoluut niet verstonden. Gelukkig kwam er na ons nog een klant binnen en zij vertaalde het naar het engels. Bleek het meisje te vragen of we hier aten of dat ze het in moest pakken. Pak maar in, dan eten we het op ons gemak in de auto op.
Om iets na vijven weer vertrokken richting Arhus, we moeten nu nog 267km rijden voor we in Frederikshaven zijn.

Vlak voor Frederikshaven nog en laatste keer voor Noorwegen de tank volgegooid en tegen half negen kwamen we aan in de haven van Stena Line. We mochten nog niet inchecken, maar wel op de kleine parkeerplaats aan de voorkant blijven staan voor de nacht.

We stonden met de camper aan de ingang en de hele nacht reden vrachtauto's af en aan, wat de nachtrust niet bevorderde. 

Copyright © door Een reis rond de wereld Alle Rechten Voorbehouden.

Gepubliceerd op: 2013-07-06 (2102 maal gelezen)

[ Ga terug ]
Content ©
Volg onze reis online, 5 jaar met de DAF de wereld door


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Rendering: 0.08 Seconden