Welcome to Een reis rond de wereld

Travel now and work later

Hoofdmenu

Translate to any language, choose your language here above..Reisverhalen
Wereldreis op datum:
2009

Wereldreis per land:
Favoriete links


Terugblik op.. (pdf)


De camperbouw en de dagelijkse bezigheden


Info & materialen


  
3 juli 2013

3 juli na de diplomauitreiking nog een hoop werk gehad om de camper helemaal klaar te maken en in te richten.


19.10u kwamen Marcel en Bianca met hun spullen. Voor alles een plaats zoeken. Susan en Ad moesten zelf hun kleren nog uitzoeken, die ze mee wilden nemen en de toilettassen inladen.

Op het laatste moment moest er nog geklust worden in de badkamer en Ad heeft nog om de aftakking voor de dieselkookplaat en de boiler tirewrap  gedaan en extra vastgelijmd, ophanging van de dieselkachel nog vastgekit, extra roestvrijstalen plaat in de kluis gemonteerd en gereedschap bij elkaar gezocht.

Eindelijk om 21.30u vertrokken we richting Denemarken, terwijl we uitgezwaaid werden door de buren. De route ging via Apeldoorn en Hengelo over de grens naar Osnabruck en van daaruit naar Bremen. 

Ergens tussen Bremen en Hamburg zijn we gestopt bij een tankstation met een grote parkeerplaats erbij om 00.30u. Allemaal waren we erg moe. Bianca lag al een paar uur met de ogen toe op de bank. Marcel , Ad en Susan waren gezellig aan het buurten terwijl Ad de 288 kilometers maakte achter het stuur.

Hilariteit bij het ombouwen van de zithoek tot bed de eerste keer en alle spullen die achter op bed lagen in een rij doorgeven naar voren, maar om 01.15u lagen we alle vier plat in onze bedden.

Copyright © door Een reis rond de wereld Alle Rechten Voorbehouden.

Gepubliceerd op: 2013-07-06 (1900 maal gelezen)

[ Ga terug ]
Content ©
Volg onze reis online, 5 jaar met de DAF de wereld door


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Rendering: 0.07 Seconden